Opcije nadimka za husky

HIGA nadimke za Husky

Imate aktivnu, ljubazno štene i sada ste u razmišljanju o pitanju: Šta možete nazvati Husky? Nudimo nekoliko ideja nadimka koje naglašavaju svijetli temperament psa i pomažu u smislu originalnog imena šteneta.

HIGA nadimke za Husky

Husky - zgodan sa sjevera. Oni su tvrde, jake i brze životinje, sa debelim šest, koji štiti od sibirskih mraza. Tokom odabira, agresivni pojedinci su, dakle, po prirodi su ovi psi dobro -natirani, veseli, prijateljski, uravnoteženi, razigrani i simpatični.

Šta nazvati dečka?
Timu

Haski je odavno korišten za transport robe. Nisu baš vezani za vlasnika i možda mogu preživjeti njegovo dugo odsustvo. Stoga, ako je vaš rad povezan sa poslovnim putovanjima, onda najbolja opcija za psa ne može pronaći.

Na osnovu ovih kvaliteta i porijekla pasmine, kao i posmatranje ponašanja štenata, možete smisliti različite nadimke za Husky.

Savjet. Zajednička imena zvučat će uvredljivanje za plemenito husky.

Nije preporuceno:

Prilikom odabira iz mnogih opcija nadimka, odmah jedite:

 • dugo i teško izgovarati;
 • U zvuku, slično timovima "FU", "FAS", "Meni";
 • uobičajena ljudska imena;
 • ofanziva onima oko ljudi ili za sebe za kućnim ljubimcem;

Šala u temi. Tip Huskyja je počeo i nazvao je kat. Uskoro se mladić oženio. I tako se poklopilo da se djevojka zvala Katya. Ubrzo je počeo primijetiti da su susjedi gledali u njega. I nije mogao razumjeti zbog onoga što je, sve dok se hitna pomoć nazvala, kada je jednom trenirao Kat i izvijestio o njoj jer je napisao u palače: "Pa, kat, katyun, koliko možeš sranje!"".

Nadimci za djevojke Huskyja
Igre

Ideje za izbor:

 • Izgled. Zbog prvobitnog uzorka na njušku, koji životinji daje zli izgled, neki uzgajivači pasa nazivajući se psi: Faust, demon. Možda ćete smisliti svoje originalno ime;
 • Udruženja. Husky je sličan vukovima, za mnoge su povezane s snegom, ledom, beskrajnim snježnim prostranstvom, sa Sibirom, tako da ima mnogo pijanih, mećava, snježnih oluja i tako dalje među pasama;
 • Geografija. Jednostavan način odabira zanimljivog imena je pogledati fizičku kartu Sibira i pružiti husky naziv povezano s imenom rijeke (Hatang, Angara, Aldan, Sym i drugi) ili planinski rasponi (Igest, Chem, Yan, Belukha, Sayan i tako dalje);
 • Smisao. Ako ste malo sujemotvjetni, štenete možete dati imenu s vrijednošću. Na primjer, Rex je posvećen pastir, pakao ne voli malu djecu, Aza je previše nervozna, a Vesta je dirljiva;
 • Smanjenje generičkog imena. Obično čistokrvni psi prema dokumentima, dugim imenima koji se sastoje od nekoliko nadimka. Možete odabrati jedan koji vam se sviđa ili smanji;
 • Literatura. Za ljubitelje fikcije neće biti teško doći do imena psa. Sluhom: Bim, Nemo, Fang, Kai, gusar i tako dalje;
 • Mitologija i religija. Pretvaravši se ovoj temi, dobit ćete razna imena: Hera, Antea, Herkules, Zeus, Poseidon, Olympus, Auroru i druge.

Cikolozi savjetuju nadimke za Husky da biraju slova "er" i "ha". Budući da "er" podseća na rast, a "ha" je sličan jedinstvenoj koru pasa ove pasmine.

Zaključak
Rex

Šta nazvati dečka?

Nadimak za dječakov husky obično bira snažna, malo agresivna, odražavajući najbolje karakteristike psa - izdržljivosti, snazi, izdržljivosti. Na primjer, u skladu s nekim osobine karaktera (Vrtlog, tama, grmljavina), mitologija (Demon, Thor), književni lik (Ninja, Rimbao).

Preporuka pših rukovaoca: Kada odaberete nadimak, pokušajte da ga izgovorite nekoliko puta u nizu, po mogućnosti više od 10. Ova metoda će pomoći u proceni koliko je zgodan izgovor i koliko brzo pas reaguje na njega.

Možete odabrati ime za Haski momak gledajući štene, na primjer, ako pas voli slatkiše, onda možete nazvati cupcake, mafik ili užinu. Ali ne zaboravite da ne flertujte sa smiješnim imenima.

Nadimci za djevojke Huskyja

Postoji mnogo različitih imena za pse za pse. Šta nazvati djevojkom Husky? Najčešće, uzgajivači pasa daju štenad imena povezana sa hladnim, izgledom i karakterom (grmljavina, alfa, zima, oluja, yuki). Ime književne heroine savršeno je i za Husky.

Ovisno o vašim udruženjima za štenete, Gella, Elsa, Gretta, Julia, Indira se može pozvati. Takvi nadimci kao lavina, taiga, uta, naklonost, mjesec, yuki, euggia, rune, alma, bajka popularna. Dobro je ako nadimak odražava takve osobine kao nježnost, ozbiljnost i ljepota.

Zaključak

Nadimak nije samo ime. Vlasnik Huskyja mora se sjetiti da se nadimak daje jednom i nekoliko godina. Nadimak je vrsta posjetnice psa, tako da bi to moglo okarakterizirati životinju sa pozitivne strane, biti rječita.

Članci o temi
LiveInternet