Dnevna hrana za pse (dnevni pas)

Daili pas - italijanska hrana za pse. Linija proizvoda proizvoda je vrlo raznolika, postoje robe za bilo kakve pasmine, uzraste i dimenzije pasa. Dnevni pas klasificiran je kao premium. Zahvaljujući kvaliteti, to preporučuju veterinari i nutricionisti.

Pregled dnevnog doga za pse

Proizvođač hrane za pse "Dnevni pas" tvrdi da je glavna karakteristika njihovog proizvoda monobel. To znači da protein sadržan u proizvodu ima samo životinjsko porijeklo. Pored toga, proizvod sadrži ostale vitamine i mikroelemente potrebne za potpuno uravnoteženu prehranu. To pomaže u zaštiti tijela kućnog ljubimca od štetnih patogena i stresnih uvjeta. Hrana je dobro prilagođena za hranjenje životinja osjetljivom probavom.

Pregled dnevnog doga za pse

Daili Dog-premium hrana

Brend "Dnevni pas" nudi svojim kupcima sledeće vrste suhih hrane za pse:

 • za štenad i mlade kućne ljubimce mlađe od 2 godine;
 • za odrasle životinje;
 • za pse koji vode aktivni stil života;
 • za sklonost alergijama i sjedećim;
 • za pasmina velikog, srednjeg i malog.

Bilješka! Prehrana iz svakodnevnog psa idealna je i za trudnice i laktuirajuće kučke.

Štenad srednjeg pasmina

Hrana za štenad i male pse odlikuje se njegovom kompozicijom

Štenad srednjeg pasmina

Hrana za pse "Daily Dog" za štenad ima bogat i uravnotežen sastav hranjivih sastojaka, zahvaljujući kojem kućnog ljubimca prima potrebne elemente u tragovima za rast u prvim godinama života. Kao što je već spomenuto, velika prednost ove prehrane je hipoalergenost. Stoga veterinari preporučuju hranjenje kuje tokom laktacije s hranom za štenad.

Korisno i lako probaviti takvu hranu izrađuju prirodne komponente. Glavni je protein, čiji sadržaj prelazi 60%. Treba napomenuti da ima životinjsko porijeklo. Obično proizvođač sam raste životinje na farmi za dobivanje mesa. Ostatak postotka prehrane je vlakna, korisne masti i složeni ugljikohidrati.

Trošak takve robe nisu jeftini. Za pakiranje suhog od 3 kilograma za male pasmine i štenad, morat ćete izlažeti od 1100 rubalja, za paket sa 12 kilograma - oko 4000 rubalja, a za najveći paket od 20 kg-od 5500 rubalja.

Dnevni kompozicija za dom doga

Sastav hrane je uravnotežen

Dnevni kompozicija za dom doga

Gotovo svi proizvodi za pse Daili imaju isti sastav, samo sorte prirodnih proizvoda razlikuju se samo u. Grain usjevi i žitarice koriste se kao složeni ugljikohidrati, za nadopunu vlakana - povrće, biljke i voće.

Sastav svakodnevne suve hrane "Daili Dog":

 • Protein. Meso je više od polovine svakog dijela. Međutim, ne može uključivati ​​samo prirodni proizvod, već i brašno za mes. Proteini se može prikazati u sljedećim vrstama mesa: ćuretina, piletina, govedina, janjetina, svinjetina, teletina, janjetina. Postoji nekoliko proizvoda sa ribom. U pravilu se ne koristi previše masnoća i velika, bez prisustva mnogih kostiju.
 • Proizvodi od jaja, najčešće u obliku praha jaja.
 • Starch otpad se dodaje običnom hranom nakon prerade krompira - kao krompirski protein.
 • Kao složeni ugljikohidrati u proizvodnji, zrnati usjevi i žitarice koriste se u proizvodnji. Najčešće se koristi ječma, riža, zobena kaša, millet.
 • Životinjska masnoća. Ovaj predmet je prilično sumnjiv, jer tačan opis ovog sastojka više nije naveden nigdje u paketu. Možda je ovo debelo ulijevo nakon prerade mesa. Upotreba ribljeg ulja nije isključena.

Za i protiv

Generalno, svakodnevni pas se zasluženo pripisuje proizvodima super premium klase

 • Celuloza. Površina od povrća: mrkva, krompir itd. Drugi dio sastoji se od pčelinje zom.
 • Brewer-ov kvas.
 • Prehrani dodaci. To uključuje drogu koja nadoknađuju elemente nestalih za dnevnu prehranu kućnog ljubimca. Štaviše, veći sastav proizvoda žitarica, to bi trebao biti veći sadržaj aditiva.
 • Yukka Shidiger. Pomaže u održavanju tetiva i zglobova u zdravom stanju. Pored toga, ne dopušta pojavu problema u probavi, olakšava postavljanje.

U prosjeku, odnos BJU (proteini, masti i ugljikohidrate) u gotovom proizvodu je 30/20 / 0%. Preostalih 10% su elementi u tragovima, vlakna i vitamini.

Bilješka! Kompanija ne proizvodi proizvode od povrća koje izazivaju nadiranje i kršenje sustava hrane, poput kupusa.

Za i protiv

Suva hrana "Daili pas" ima mnogo više prednosti od nedostataka. Ako odaberete pravi proizvod iz svih redova marke, tada se nedostaci mogu potpuno zaobići.

Glavne prednosti svakodnevnih proizvoda za pse uključuju:

 • Širok raspon predstavljenog robe. Podijeljene su prema dobi i čistokrvnim kategorijama. Štaviše, možete odabrati zasebnu prehranu za sestrinske kuje, kao i kućne ljubimce sa zdravstvenim problemima i alergijama. Velika prednost je drugačiji paket robe.
 • Monobelkity. Glavni dio proteina u proizvodu je protein životinjskog porijekla, odnosno prirodno meso.
 • Komponente koje nedostaju nadoknađuju posebne aditive. Stoga je hrana uravnoteženija i pogodna za svakodnevno hranjenje.
 • Visok sadržaj u proizvodu antioksidansa, imunomodulatora i drugih prirodnih komponenti.
 • Dostupna cijena za super premium klasu.

Naravno, nije bilo bez nedostataka:

 • Neki sastojci suhih hrane su strane boje sirovine koji ostaje nakon obrade.
 • Malo je poznato običnim potrošačima.
 • Recept proizvoda ponekad je nejasan.

Zaključci o krmi

Za zdrav razvoj je potrebna pravilna ishrana

Zaključci o krmi "Daily Dog"

Općenito, Daili Hrana za pse zasluženo je nosila premium prehrana, neki veterinari se računaju za super premium proizvode. Međutim, u nekim aspektima je inferiorniji od svog visokog bara. Ovdje se potraživanja pojavljuju receptu naznačeni na ambalaži. Ponekad je previše blatno, nije jasno koji se proizvodi koriste za proizvodnju, naime njihovo porijeklo i precizan sastav.

Dodatne informacije. Zahvaljujući širokoj liniji robe marke, vrlo je lako odabrati hranu za kućnog ljubimca. Dnevni pas će imati hranu za sve uzgojne, uzrasta i veličina psa.

Za svoju nisku cijenu svakodnevni pas je prilično dobra hrana za pse. Većina proizvoda je prirodni protein, koji je glavni građevinski materijal za tkiva živi organizma. Nedostatak hranjivih sastojaka savršeno nadopunjuje dodatne dodatke prehrani, pa kućni ljubimac neće patiti od nedostatka minerala ili vitamina.

Suva hrana italijanskog proizvođača svakodnevnog psa - savršena svakodnevna hrana za kućnog ljubimca. Proizvod sa uravnoteženim sastavom svih potrebnih korisnih minerala i vitamina izrađen je od prirodnih sirovina. Proizvođač tvrdi da je više od polovine služenja proizvoda protein životinjskog porijekla, što čini dailiju psa snagom super premium klase.

Članci o temi
LiveInternet