Ugradi za pletenje za mini york boy

Mnogi vlasnici pasa vole ukrašavati svoje kućne ljubimce, pa je životinjska odjeća trenutno prilično popularna. Slatka odijela mogu se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama. Međutim, po želji, mogu se učiniti samostalno. Pleteni kombinezoni za pse bilo koje pasmine su prilično popularni, lako ih je napraviti, glavna stvar je imati najmanje početne vještine. Stoga je pitanje kako ppjeti odjeću za York prilično je relevantna.

Misija za odjeću za pse

Odjeća za pse izmišljena je s razlogom. Izvodi određene funkcije:

 • zaštita. U početku su se odjeća i cipele napravljene od posebnih vodootpornih materijala tako da psi mogu hodati u vlažnom vremenu. Na nekim stvarima postoje prilično uskih manžeta, što smanjuje rizik od prodora parazita na koži psa;
 • podrška. U nekim slučajevima, nakon operacije psi zahtijevaju posebne prateće uređaje, tako da su stvorene posebne stvari sa sličnim funkcijama;
 • održavanje toplote. Uprkos prisutnosti vunenog poklopca, neki psi se mogu zamrznuti u hladnoj sezoni. Za zimske šetnje osiguravaju se izolacijske kostime za zaštitu od hladnoće;
 • ljepota. Nedavno su kostimi za pse izrađene od različitih materijala, oni su uređeni i uređeni. Vlasnici žele da njihov ljubimac bude najljepši i izgleda zanimljivo.

Misija za odjeću za pse

Ako želite, čak možete vezati nit odjeće

Bitan! Prije nego što odaberete odjeću, trebali biste razmisliti o konačnom cilju - zašto je točno potreban kostim potreban.

Uklanjanje mjera od psa

Lako je vezati kombinuit, pletenje u Yorku neće trajati mnogo vremena. Ali prvo morate ukloniti mjerenja iz životinje tako da je odjeća definitivno pogodna za veličinu, nema velike ili skučene. Za pletenje bit će potrebni sljedeći podaci:

 • Nalet vrata. Mjerenje se vrši na najširem mjestu, lagano omotajte centimetru traku;
 • Dužina leđa. Mereno od baze vrata do baze repa;
 • Brescenta grudnog koša. Parametar se mjeri odmah iza prednjih šapa na najširem mjestu;
 • Opseg struka. Potrebno je izmjeriti nanije mjesto na tijelu psa;
 • Opseg svih nogu ako je odijelo s rukavima i pantalonama. Mjerenje se vrši u podnožju šape.

Bilješka! Ovisno o odabranom materijalu, ako je potrebno, dodajte nekoliko centimetara kako bi odijelo prikladno, a ne malo.

Uklanjanje mjera od psa

Važno je pravilno ukloniti mjerenja tako da kostim odgovara psu

Kombinson s kapuljačom za Jork Plitting: Opis

Kako pratiti kompjus za psa sa pletenim igalima za početnike? Lako je stvoriti lijepu odjeću, važno je odabrati teme i alate. Prije svega, oni plete uzorak - mali kvadrat za izračunavanje broja petlje i odrediti gustinu parenja. Zatim počinju pletati kombinezone za mini york dečko:

 1. Izmeriti psa. Merki treba zabilježiti, morati ih često kontaktirati.
 2. Za zadnjim nogama, 30 petlje (P) se upisuju iz različitih kuglica i pletena 2 × 2 5 reda (P), 12 p prednji ubod i 3 r sa elastičnim opsegom.
 3. 4 P je zatvoreno iznutra, od vanjskog, 10 p, tako da je 16 p lijevo.
 4. Pozovite 14 P i povežite šape među sobom (samo 46 p): 6 p - s elastičnom trakom, 18 r - prednji otvor.
 5. Oni otkucaju 14 p od svake ivice, samo 74 p, pletene prema shemi: 18 p - elastična traka, 38 p - prednja površina, 18 p - elastična traka. Nakon 6 p, potpuno se prebacuju na prednju površinu (sve 74 p), pletene 12 r.
 6. Za prednje šape, 30 p se kucaju odvojeno od različitih kuglica, pletena kao straga: 5 r - elastična traka, 14 prednje površine.
 7. Za Raglan detalje su povezani: 15 p sprijeda (zajedno s rukom), 30 p rukav, 44 p leđa, 30 pH rukav, 15 p ukupno 134 p. Baci sve pletenje u 4 pletene igle.
 8. Utes se izrađuje od trećeg reda: u svakom 2 p, 1 p (2 zajedno s nagibom ulijevo) skraćuje se nakon 2 rublja i ispred 2 rub (2 zajedno s nagibom udesno) - samo 18 r samo. 70 p treba ostati na pletenim iglema.
 9. Još 4 reda su pletenje, smanjujući samo na početku, 58 p the. Dalje 4 p elabox, zatvoreno rubovima od 4 p, počnite pleti kapuljaču.
 10. Na pletenim iglema 50 p, prednja površina, dok u središtu od 2 srednje p, dodajte 1 p 4 puta u svaku 4 p (ukupno 58 p). Sljedećih 10 r bez povećanja. Zatim se smanjuje: u svakom 2 p 7 puta 2 petlje (također u centru). 44 str lijevo, baci ih na 2 pletene igle, pletene 5 r s elastičnim trakom, zatvorite petlje. Šivaći rukavi, dodajte patent zatvarač.

Kombinson s kapuljačom za Jork Plitting: Opis

Kombinezoni se mogu vezati iz bilo kojeg niti i bilo koje boje

Važno je ne žuriti, pažljivo brojati petlje.

Bilješka! Da veže kombinezone za York sa iglema za pletenje, jedna će lopta biti dovoljna.

Crochet Generals Pleteting shema

Crochet kombinezoni bit će mali gustoći od onoga što je povezano igle za pletenje. Izrada je takođe prilično jednostavna. Uzmite kuku za pletenje br. 5 i odaberite pređu ispod njega. Proces pletenja kostima za York je prilično jednostavan, korak -b -y -qu-ispisuju upute date su u nastavku:

 1. Oni otkucaju 80 zračnih petlje (VP), zatvorene u krugu, pletene 7 redaka.
 2. Podijeli platno na 2 dijela - 14 (donji) i 12 (gornji) motivi, 2 motiva ostaju između njih za ruke. Pletenje se nastavlja prema istoj šemi.
 3. Dno: Nakon 10 cm od rupe, u središnjem dijelu ostavljen je 7 motiva, a desna i lijeva strana su odvojeno pletene. Nakon 14 cm od ruke, pletenje je gotovo.
 4. Vrh: 10 cm Nakon što se ruku ostaje u središtu 6 motiva, desno i lijevo su odvojeno pletene, nakon 14 cm od rublja na raspolaganju.
 5. Donji dio i vrh treba ušiti na ramenima. Vrat je vezan: u krugu, prvih 2 p stupca bez kukičanja, zatim 2 reda sa kukičanim stupovima.
 6. Klintne rukave za prednje šape. Podignite stupac i plete 14 cm u krug.
 7. Oni plete donji deo. 20 cm je pleteno iz prve reda na struku, nakon 11 motiva ostavljen u centru, a stranke su pletene odvojeno 7 cm, dok smanjuju 2 ps sa svake strane, šivene, ostavljajući mesto za stavljanje i otvor za ruke. Zadnje noge pantalone su pletene prema shemi rukava.
 8. Vezati dno kombinezona.

Crochet Generals Pleteting shema

Možete vezati jednostavniji džemper

Pletenje prsluk i kuka

Vezati prsluk za psa je prilično jednostavan i sa pletenim igalima i kukičarom. Dužina leđa psa podijeljena je u 10, a zatim se prebaci na uzorak i dodajte nekoliko centimetara na šavove. U takvoj odjeći je bolje napraviti kopču na leđima, bit će lakše staviti je na životinju. Obrasci i uzorci pletenja mogu se naći na Internetu, ali prsluci su mnogo lakši za pletenje od kombinezona i džempera, jer nije potrebno pletiva rukava.

Bilješka! Vrijedi razmatranje kada plete veličinu vune na kućnom ljubimcu tako da se gotovi proizvod ne miješa i ne uzrokuje nelagodu.

Kako naviknuti kućnog ljubimca da se oblači

Svaka životinja ne voli kad ih bilo koje stvari stave na njega. Zbog toga se preporučuje naviknost odjeće iz male dobi. Lagana odjeća se na malo malo štene stavlja na kratko tako da se postepeno navikne na nju. Sasvim brzo, pas će shvatiti da je obučen prije šetnje, a ako je stvar ugodna i ugodna, tada životinja neće pokazati nezadovoljstvo.

Za York, vrlo je lako vezati odjeću, na Internetu možete pronaći različite sheme i detaljne lekcije. Nije važno, pletene kombinezone na terijeru bika ili drugog psa, što je najvažnije, odabrati prave teme i alate, a u procesu pletenja, ne žurite i pažljivo provjerite i pažljivo provjerite.

Članci o temi
LiveInternet