Psi za pse: cesta, prenosivi u kavezu na ulici

Odlazak na izlet, vlasnici pasa ne mogu uvijek naći koga da napuste svog kućnog ljubimca, a ponekad takva namjera nije u početku. Uzimajući psa sa sobom, neminovno ćete morati razmišljati o tome kako da ga pružite na putu sa svime potrebnim, uključujući vodu. Ovdje dolazi do pomoći i dolazi prenosivi pića za pse.

Koji su prenosivi pse piju pije

Psi trebaju konzumirati vodu nekoliko puta dnevno. Norma tekućine ovisi o mnogim faktorima: veličini životinje, njenog načina života i dijeta. Jedna stvar ostaje nepromijenjena: svaki kućni ljubimac uvijek treba imati pristup čistoj vodi.

Koji su prenosivi pse piju pije

Pitan litter

Bilješka! Ako se dijeta sastoji uglavnom od suhih hrane za pse, poput savršenog uklapanja, životinja treba da konzumira više tekućine dnevno.

Izvan kuće tokom dugih putovanja ili izložbi sa osiguravanjem ispunjenja ovog stanja, nastaju poteškoće. Uzmite veliku kuću zdjelu s vama na putu nepraktična. Takođe je nezgodno piti psa iz obične boce. Prednost prenosivih pića je da njihov dizajn omogućava da popijete kućnog ljubimca u pokretu, a da ne trošite puno vremena i bez rizika da se dobijete vodom.

Sorte pića za pse

Auto-čamac s vodom i auto ulagačem sa feedom savršenstvom

Sorte pića za pse

Pored uobičajene plastične, metalne i keramičke zdjele pogodne za kuću, pića za pse mogu se prikazati u još nekoliko formata:

  • Impotencija izgleda kao posuda sa poklopcem. Dobro je prilagođen za dugotrajne pasmine, jer dizajn takvog pijenja za piće sprečava vunu ulazak u vodu. Druga pogodnost leži u činjenici da prilikom prevrtanja posude, tečnost se ne proliva, gdje je ime došlo;
  • Thermomis je opcija za pse koji žive u kavezima na ulici. U hladnoj sezoni funkcija grijanja ne dozvoljava tečnost zamrzavanje u posudi. Takvi pića rade iz mreže, njihov dizajn predviđa pouzdanu zaštitu žice od grijanja;
  • Car tepih za pse ima poseban rezervoar koji je ispunjen vodom. Tečnost postepeno teče iz spremnika u tanjuru, pružajući stalnu dostupnost vode za kućnog ljubimca. Rezervoar može imati jednostavan konusni oblik ili složeniji dizajn sa izgrađenim filtrima, kao što su, na primjer, u CATMATE nosaču (kako to izgleda, možete pronaći prema članku CM335E);
  • Prijenosna fonanska bušilica je još jedna vrsta automatskog pića, što je pogodno za smještaj na ulici. Pogodno za situacije kada dugo morate napustiti kućnog ljubimca na miru;
  • I na kraju, posljednji pijenje za pse je put. U ovoj kategoriji možete pronaći nekoliko različitih dizajna ujedinjenih po zajedničkim karakteristikama: prikladan oblik za sklopivost, na primjer, u ruksaku i zaštitu od curenja.

Koja zdjela na putu biraju za psa

Prijenosni pića obično se izrađuju u obliku boce. Povoljno je zadržati u torbi, ruksaku ili čak popraviti užetom na ruku. Voda se ne proliva, a posebne mlaznice omogućavaju vam da pijete psa bez ikakvih poteškoća. Različiti proizvođači nude veliki izbor dostupnih dizajna:

  • Aqua pas za pse je boca sa tanjirom pričvršćenom na vrat - privid prenosne posude. Kada komprimirate spremnik, voda se prolila u tanjir, a da bi ga razradila, dovoljno je prestati da pritisnete boce na zidovima;
  • Boca u slučaju korištena kao posuda za piće koristi se na sličan način. Jedina razlika je da se kada pritisnete na posudu, mora se prevrnuti. Voda teče u kućište pričvršćene vratom boce, a pas može piti iz njega, kao i iz običnog pijenja;

Koja zdjela na putu biraju za psa

Aqua pas piti piće

  • Termosov format je još jedna dostupna opcija. Takav piješ je spremnik, od kojih je materijal plastični, staklo ili metal, s velikim poklopcem koji se lako pretvori u posudu za piće;
  • Metalna boca sa loptom u obliku lopte. Kućni ljubimac dobiva pristup vodi kada liže kuglični set. Ova lopta lagano samira kad se pritisne, prolazi tekućinu, ostatak vremena sprečavajući.

Na mnogo načina izbor ovisi o vlastitim preferencijama vlasnika psa. Svi iskričavi formati mogu garantirati da se njihov sadržaj ne prolije kada se nose u torbi. Tokom kilograma psa, kako bi se izbjegla voda za prskanje, najpraktičnija opcija bila bi boca sa loptom. Za psa, međutim, može biti poznatiji sa pićem sa zasebnim posudom u koju se voda izliva.

Bilješka! Trošak pića više ovisi o svom volumen i materijalu izrade nego na dizajnu.

Kako odabrati ispit za ispitivanje

Postoje "fontane" dvije vrste: mehanički i automatski.

Mehanički pića dizajniran je da ga koristi na ulici za vlasnike privatnih kuća. Komplet uključuje crijevo povezano sa vodovodnim sistemom. Pas može samostalno uključiti takvo pića: samo korak na ploči tako da se pojavi mala fontana.

Bitan! Trening u tome neće trajati mnogo vremena, a takođe doprinositi razvoju kognitivnih sposobnosti životinje.

Automatska verzija fontana su od velike popularnosti, jer su dobro prilagođene za smještaj bilo gdje, oba na ulici i u kući. Brendovi kao što su Original Original iz Petsafe, Lotus i proljeće iz hrane-ex su slava. Piće ove vrste imaju tenkove različitih mogućih količina u kojima se voda izliva. Konstantno se prolazi kroz filtere i sipa se u obliku male vertikalne ili horizontalne fontane.

Odabir mehaničke i automatske funte-funte, prije svega, trebali biste pogledati da li bi se trebalo koristiti u sobi ili izvan nje. Nesumnjiva prednost mehaničara je da je dovoljno povezati ga s vodovodnim sustavom jednom za pružanje kućnog ljubimca naprijed unaprijed. Istovremeno, automatizacija je kompaktna i pažljivija, a njegov dizajn sprečava obilnu prskanje vode.

Kako odabrati ispit za ispitivanje

Mehanički tenk za biranje

Kako koristiti pseće piće

Auto -Workships su najlakše koristiti, jer zahtijevaju minimalno sudjelovanje od osobe. Zbog činjenice da imaju poseban rezervoar za tečnost, zaliha je dovoljno dugo, a nema rizika da će kućni ljubimac ostaviti bez pijenja.

Bitan! Voda u pićem mora biti ažurirana dnevno, čak i ako pas nije imao vremena da to popije. Stajaća voda može naštetiti zdravlju životinje.

Leteći pitići potezi u tom pogledu još je prikladniji, jer tečnost stalno cirkulira. Oni takođe često grade filtre koji zadržavaju svježinu vode, što omogućava da ga promijene manje često.

Kako koristiti pseće piće

Automatsko ispitivanje pića

Automatsko pića, posebno sa filtrima, potrebno je periodično čišćenje za sprečavanje nakupljanja čestica zagađenja.

Pitanje puta su takođe jednostavne za upotrebu. Kad dođe vrijeme da popijete psa, samo nabavite spremnik, izlijte sadržaj u priloženi kapacitet odabranog prikladnog formata i dajte ga kućnom ljubimcu.

Raznolikost vrsta pića za pse mogu vas učiniti zbuniti, ali birati najprikladnije zapravo jednostavno. Dovoljno je odlučiti u koji će se uvjeti koristiti i koji je dizajn pogodniji za vlasnika i psa. To je prisustvo velikog izbora koji omogućava svima da pronađu idealnu opciju za sebe.

Članci o temi
LiveInternet