Kako nazvati tri-boca djevojke: zanimljive po nacrte opcije

Izgled novog kućnog ljubimca u kući može stvoriti veliki problem. Šta nazvati kućnim ljubimcem ... Možete hodati nekoliko dana zaredom i razmišljati o svim opcijama zaredom, ali ništa što možemo pronaći. Ali postoje trenuci kada je jedan izgled dovoljno da shvati šta će ime biti. Ako se u kući pojavila mačka, tada će ova prekrasna kreacija donijeti puno topline i radosti. Trokolorno mačka donijet će posebnu sreću vlasniku. Mnogo je znakova povezano sa njima, nisu samo lijepi i simpatični, vjeruje se da će mačke s takvim misterioznim bojama donijeti sreću i sreću u kući. Samo su mačke trobojne, mačke su vrlo rijetka futrola. Prvo što treba riješiti je ono što nazvati djevojčicom s tri-boca.

Savjeti za odabir imena

Ponekad je nadimak kućnog ljubimca povezan sa svojim karakterom i osobinama. Ali istovremeno bi trebalo da se osmisli tako da favorit na prvom pozivu vlasnika govori u njegovo ime. Izvori za inspiraciju Kada odaberete ime za mačku mogu biti imena ljudi, likovima bajki, crtanih filmova ili filmova, naziv gradova i zemalja, cvijeća ili hrane.

Savjeti za odabir imena

Prekrasna trobojna mačka

Prilikom odabira ime za mačku, vlasnik bi trebao obratiti pažnju na sljedeće:

  • Da bi se mačka brže navikla na svoje ime i počnite da odgovori na njega, potrebno je da sukovni suglasnici prisutni u njemu - Sha, Che, šta. Takvi zvuci nužno će privući pažnju kućnog ljubimca, zahvaljujući kojem će se sjećati njegov nadimak, na primjer, Francesca, Glasha, Chelsea, Sliver, Yummy, Bee, Rachel za par dana;
  • Nadimci koji sadrže zvukove sa i Z, u kombinaciji sa slovima B, K, T, na primjer, Dusya, Marquis, Fisya, Muya bit će vrlo izražajna;
  • Iskusni uzgajivači preporučuju odabir takvog imena tako da stres padne na prvi slog, tako da će životinja osjetiti da se njegovo ime nalazi, na primjer, Asya, Alice, Bonya, Lucy;
  • Ako želite odabrati dugo ime, onda je bolje smisliti nešto smanjeno i suglasno sa prisutnim, na primjer, Isabella-Dravota-Bella / Dora, Ivi-Brittani-Betty / Brivi. Ali morate prestati na jednoj opciji, jer mačka neće shvatiti koje je ime razgovarati.

Bilješka! Ne birajte nepristojne nadimke, vjerujući da je zabavno. Mačka, naravno, neće razumjeti da je zvala opscenu riječ, ali prijatelji i rođaci mogu biti vrlo iznenađeni ovom izboru. Ako odlučite imati novog prijatelja, onda morate pokazati poštovanje prema njemu.

Ime ovisno o pasmini

Kad se pojavi novi kućni ljubimac, postavlja se pitanje kako možete nazvati malu mačiću trokolorsku djevojku. Za trobojne mačke egzotičnih stijena postoji vrlo veliki izbor imena koja će dobro naglasiti njihovu osobinu i nepromjenjivost, kao što su: Margot, Adeline, Lira, Layri, Astra, Bagira, Tiguan, Zelda, Bellatris, Kairo, Izid, Nile , Aljaska, Moana.

Trokolor perzijske i mačke pasmine turskih kombija mogu se zvati kao Persefone, Persej, Snezh, Wanda, Adele, Julija, Abigel. Ovi nadimci su vrlo pogodni za simpatičnu, voljenu, vjernu, ali istovremeno vrlo aktivne mačke tih pasmina, koje se mogu uhvatiti satima u stanu, ali ne i uhvatiti.

Bilješka! Fidget se može nazvati i kao munja, flash disk, brze.

Ime ovisno o pasmini

TRICOLOR CAT Turski kombi

Kao što možete nazvati trobojnikom Bobtail-u mačku, koja je vrlo jaka, podebljana i smiješna? Vrijedi privlačenje takvih imena kao što su Tiger, Shelya, Sally, Kitty, Sherry, Jesse, Riley, Julija.

Za tajlandsku ili sijamsku pasmu prekrasne plemićke boje, imena poput nimfe, Isabelle, Sima, Cassandra, Siam, Iris, Lara, Afrodita, Naomi, Sarah su pogodni. Ova imena naglašavaju bogatstvo i luksuz vrsta.

Sljedeća imena pogodna su za mačke sa maine-kun pasmine: kraljica, ranesmi, atena, leia, lijepa, agnes, mirabella. Mačke ove pasmine su vrlo velike, tako da imena ove vrste naglašavaju samo njihovo veličanstvo.

Britanska i škotska mačka karakteriše kao pametan i ljubazan kućni ljubimac. Imena su pogodna za mačke trokrevetne boje: rufi, pepelinka, rebecca, ophelia, neph, leila, bella, brvy, alice, ruta, princeza, tina, virginia.

Imena sa značenjem

Škotska mačka trobojnog boja

Imena sa značenjem

Mnogi ljudi vjeruju da ako naiđete životinju s imenom sa značenjem, onda će to biti ovo. Ako želite nešto jednostavno, tako da je nadimak za trobojnu slatku mačku sa značenjem, postoji mnogo značajnih opcija.

Ljubav i ljepota nose imena: Agatha, Agnes, Paulina, Linda, Amelia, Chloe, Sophie, Lily, Ruby, Jessica, Freya, Megan, Haley, Bettani, Hannah, Roxanne, Josephine, Venus. Imena Grace, Nata, Flexi, Leila, Paleta, PIS, Masha, Trinxi, Mercy, Felicia, Rainbow, Tori, Kaleria, Tai, Manunia, Iraid, Petnaest, Seraphim, Agafya, Regina znači ljubaznost i vjernost. I mačke sa nadimcima atene, aivorije, penelope, odette, mirande, rebecca, Hillary, Susanna, Artemis, Monica, Susan, Patricia, Tilda, Aurora, Piper, Ursula, Tabatta, Sophie često se karakterišu kao pametne životinje.

Često nadimci s imenom hrane primaju mačku, ali postoji nekoliko smiješnih opcija za mačku: marshmallow, pampušku, vaflu, lepinja, slatkiše, peciva, ulog , Candy, Cutlets. Takvi nadimci su posebno pogodni za one životinje koje imaju ovisnost o jednom od proizvoda. Također možete pokušati pokazati kreativnost sami, lagani humor neće uvrijediti mačku, ali, naprotiv, učinit će da se svi dodirne.

Imena za privlačenje sreće

Mačke koje vole jesti

Imena za privlačenje sreće

Svi vlasnici kućnih ljubimaca žele da njihov ljubimac donosi sreću. Često je prvi ući u novu kuću mačku, a ako je to i trobojnica, sreća će nužno prestići sve nove doseljenice. Također je rečeno da mačke s imenima poput Avery, Nanda, Zarina, Vicki, Hera, Anastash, Kumush, Fortune, Aurika, Gerda, Lucky, Lada, Ćiril, Eureka, Maysara, Barbara, Dina, Nesser, Zvezdica, Olvia, Olvia, Laurika, Madeline, Eva, Naska, Nubia, Arina, Sretna, Vanessa, Ellie, Lars, Rognet, Dinara, Josephine, Lavanda, takođe donosi sudjelovanje. Ako vjerujete, onda će sve biti.

Bilješka! Imena kao što su Lucifer, Vera, Wulf, bolja je da ne daju mačku, jer nose negativne.

Ostale varijante rijetkih i lijepih nadimka

Imena za mačke koje imaju prekrasnu trobojnu boju, nevjerovatan iznos, ali ako želite nešto zaista neobično, tajanstveno, rijetko, odnosno još nekoliko opcija: Trinity, Mystic, Cassiopeia, Arizona, san, Delaila, Miladya, Cimet, Vivi, Miya, Coco Chanel, Jeannette, Vanessa, Evelyssa, Dryad, Nevada, Roxy, Glori, Tiffany, Munja, Eilin, Pandora, Lestrada, Gabbi, Patricia, Buffy, Alex, Svećenica, Grace, Karma, Jasmine, Assol, Juno , Beatrice, Beatrice Tsunami, Adriana, Dolly, Ariel, Zlata, Andromeda, Cynthi, Jaconde, Barbara, Violetta, Charlotte, Grim, Carmen, Elma, Julia. Svaki vlasnik mačaka provjerit će kreativnost i individualnost takvih nadimka.

U svakom slučaju odaberite. Glavna stvar je pokazati maštu i kreativnost, a odgovarajuće ime će se neočekivano doći.

Članci o temi
LiveInternet