Hills i / d hrana za mačke (gastelinal gast)

Hills I / D Hrana za mačke je visokokvalitetni industrijski proizvod, koji u tijelu domaće životinje nadopunjuje nedostatak vitamina, minerala, makro- elemenata. Proizvođač nudi veliki asortiman feline fedina.

Informacije o kompaniji

Hills I / D za mačke proizvode Hill`s Pet Nutrition, koji je osnovan 1939. godine veterinar Mark Morris. Ovaj doktor tokom cijelog života bio je uvjeren da zdravlje i dobro zdravlje životinje ovisi o kvaliteti ishrane. U početku se kompanija specijalizirana za razvoj industrijskih kompozicija namijenjenih psima. Međutim, bliže kraju 60-ih, Hills AI Dee proizvod predstavljen je za mačke.

Informacije o kompaniji

Hill`s Nutrition Logotip

Kompanija je postojala 80 godina, a tokom ovih godina, njegova tehnologija kontinuirano poboljšava proizvode, poboljšavajući recept, razvijanje novih prehrambenih proizvoda za kućne ljubimce. Danas su ovi feedovi poznati širom svijeta. Industrijski sadržaji u kojima se proizvod proizvodi koncentrirani su u državama i Holandiji.

Bilješka! Na teritoriji post -sovskog prostora, ova marka sarađuje s velikim brojem različitih distributera.

Danas su suhi, kao i vlažna hrana i paste za mačke vrlo popularne zbog izvrsne kvalitete i široke linije proizvoda predloženih proizvoda. Proizvod pripada kategoriji "Super-Premium".

Glavne prednosti i nedostaci proizvoda

Asortiman Hill Hill Feed

Bitan! Proizvođač je razvio terapijske prehrambene proizvode koji se koriste za sprečavanje i liječenje tegoba genitorijskog, kardiovaskularnog sistema i t. D.

Glavne prednosti i nedostaci proizvoda

Hills I / D Hrana za mačke, uprkos popularnosti i potražnji, ima i prednosti i nedostatke. Treba ih pronaći detaljnije.

Glavne prednosti uključuju prihvatljiv trošak i širok raspon proizvoda. Postoji univerzalna imena koja su pogodna za gotovo sve vrste mačaka i mačaka. Sastav hranjivih sastojaka uvijek se opisuje na ambalaži sa sadržajem, gdje se uočava optimalni omjer fosfora, magnezijuma i kalcijuma.

Što se tiče nedostataka, treba napomenuti da neki proizvodi sadrže visoku koncentraciju ugljikohidrata i proteina povrća. Takve su kompozicije loše u tome da se vjerojatnost razvijaju alergijsku reakciju u kućnom ljubimcu značajno povećava se.

Vrste hrane

Sastav suvog proizvoda brenda brda za kućne ljubimce

Bilješka! Kvaliteta proizvodnje i recept suhe feed značajno prelazi slične kriterije za vlažnu hranu.

Vrste hrane

Proizvodi proizvedeni pod ovim zaštitnim znakom podijeljeni su u dvije glavne sorte. Prije svega, to su hrana dizajnirana za svakodnevnu upotrebu. Kao i specijalizirana medicinska prehrana, čiji je sastav razvijen za životinje kojima je potreban poseban meni tokom liječenja bolesti i za prevenciju.

Hrana za mačke izrađene su u nekoliko oblika:

 • suhi "jastuci", upakirani u pakete različitih količina;
 • pauci sa malim komadima mesa u sosu;
 • Konzervirana roba koja se prodaje u metalnim staklenkama.

Sada je vrijedno pročitati detaljnije s linijom terapijskih sastava i, dizajniran u svakodnevnoj prehrani domaćih mačaka.

Namijenjen za svakodnevnu prehranu

Hills proizvodi 3 sorte industrijskih suvih kompozicija:

 • Idealna ravnoteža - karakteristična karakteristika proizvoda je potpuno uravnotežen sastav. Sadrži smeđi pirinač, koji je optimalan za probavni sistem mačja.
 • Najbolje prirode - proizvod čiji je sastav obogaćen tvarima korisnim za mačke. Sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju isključeni su iz formula za pripremu.
 • Naučni plan - dnevni meni, čiji je sastav razvijen za aktivne kućne ljubimce, koji su u odličnom zdravstvenom stanju. Linija uzima u obzir značajne karakteristike u obzir, veličine pasmine, kao i individualne karakteristike.

Sastav hrane

Hills suha hrana za svaki dan

Bilješka! Svaki redak predstavlja bezernsku specijalizovanu hranu. Ako više volite samo njih, životinje mogu započeti zatvor.

Pravila hrane sa terapijskim efektom

Uprkos činjenici da je veliki broj kompanija specijaliziran za proizvodnju industrijskih kompozicija za mačke, samo nekoliko. Hill predstavlja široku liniju zaista stojećeg proizvoda:

Sa razvojnim patologijama ili bolestima genitorijskog sistemaBolesti probavnog trakta i jetreSa prekomjernom težinom
 • SD je dizajniran za uklanjanje i sprečavanje urolitijacije.

 • CD je popularan u tretmanu urolitiju i cistitis.

 • KD - prikazan sa zatajenjem bubrega.

 • SD Feed Wide Spectrum.

 • Izdavačka kuća se preporučuje za razvojne patologije ili bolesti organa gastrointestinalnog trakta.

 • MD sastav za kućne ljubimce koji su u riziku za razvoj dijabetes melitusa protiv pozadine povećanog sadržaja glukoze u krvi. Prikazane životinjama sa viškom mase.

 • Metabolički je dizajniran za ubrzanje procesa metabolizma.

 • RD - prehrambena hrana.

 • Metabolička urinaria Komponenta kompleksa preventivnih mjera za razvoj urolitijacije također je dizajnirana za održavanje optimalne težine.

Hills i / d hrana za mačke (gastelinal gast)

Hills za mačke za mačke

Brda Gastro crijevna hrana za mačke je najpopularnija zbog činjenice da je odlično tolerirano tijelo životinja.

Bilješka! Hills Aidi za mačke su suve hrane koja se odnosi na grupu premium kompozicija. Naravno, postoje nedostaci u obliku nedostatka svježeg povrća, voća i bobica, ali za predloženi trošak je odlična opcija.

Sastav hrane

HILS I / D Hrana za mačke ima mnogo sorti, stoga se početne sirovine koriste različito. Sastav će se smatrati na primjeru proizvoda za odrasle domaće mačke - naučni plan u zatvorenom mačku.

Glavna komponenta proizvoda je brašno od mesa peradi, koncentracija svježeg mesa u njemu je oko 40%. Ostali izvori proteina, ali već biljni porijeklo - hidrolizirani protein i brašno kukuruznog glutena.

Bitan! Prema standardima američkog AAFSO udruženja, peradarsko brašno treba da se sastoji od više od polovine svježeg mesa, kostiju i kože se takođe koriste.

Glavni izvor ugljikohidrata je riža i kukuruz. Za nadopunu nedostatka polinezasićenih masnih kiselina u tijelu kućnog ljubimca, biljne ulje i životinjske masti koriste se.

Izvor vlakana je celuloza, preostale su pomoćne komponente dizajnirane da obogaćuju sastav sa mineralima.

Sastav ovih proizvoda odabran je kompetentno i radije uravnotežen. Ali bez obzira na liniju, nema bobica, voća i povrća kao u industrijskim kompozicijama super premium klase ili holistike. Ako nema financijske mogućnosti za kupovinu boljih industrijskih kompozicija, onda je bolje prenijeti kućnog ljubimca u prirodnu hranu ili razviti mješovitu dijetu. To će nadoknaditi nedostatak svih potrebnih tvari u tijelu kućnog ljubimca.

Članci o temi
LiveInternet