Bosch feed za pse malih pasmina: opis

Suva hrana za pse Bosch proizvodi njemačka kompanija Bosch Tiernahrung GmbH & Co.KG. Ona je bezuslovni lider na tržištu proizvoda za kućne ljubimce. Bosch Hrana popularna je dugi niz godina ne samo u inostranstvu, već i u Rusiji. Za i prednosti i nedostaci ove marke opisani su u nastavku.

Nekoliko riječi o kompaniji

Kompanija je osnovana 1960. godine. Do. Bosch (K. Bosch) i prvi proizvedeni mineralni aditivi, zamjene mlijeka i hrane za poljoprivredne životinje. Bosch brend, kao proizvođač suvih granula za kućne ljubimce, započeo je svoje postojanje mnogo kasnije, samo 1984. godine. Izvoz u druge zemlje otvorene su dvije godine kasnije.

Nekoliko riječi o kompaniji

Za potrošače su razvijene različite fondne linije

Bilješka! 2004. godine. Kompanija je dobila novi viši certifikat kvalitete i kupili visoko -zech opremu za poboljšanje kvaliteta proizvoda. Do danas se kompanija nastavlja poboljšavati i oslobađa više i više vladara za pse i mačke.

Prednosti i nedostaci

Bosch Hrana za pse dugo je preuzela srca potrošača, a ne baš tako, jer ima puno plusela:

  • Nedostatak kemijskih aditiva;
  • ne sadrži boje;
  • sadrži vitaminski mineralne aditive i elemente u tragovima za pravilan rast kućnog ljubimca;
  • uravnotežen sastav;
  • normalizirana količina proteina;
  • ne sadrži soju;
  • Široka linija (opcije za velike, srednje i male stijene, linija hipoalergenskih opcija, kao i polu -Drke granule Bosch meke holističke linije, za trudnice i dojenja pasa);
  • može se dati i u suhom i natopljenom obliku;
  • Pristupačnost (prodana u mnogim trgovinama i troškovi jeftiniji od analoga).

Od uma koje će biti istaknute:

  • Sadržaj kukuruza u nekim verzijama.

Spoj

Hrana za pse izrađene su prema najnovijim tehnologijama u skladu sa svim standardima kvalitete, što zasigurno postavlja proizvod na nivou iznad mnogih drugih proizvođača. Veterinari ih preporučuju, jer kompozicija sadrži maksimum korisnih tvari.

Bilješka! Asortiman proizvođača proizvođača predviđa kategorije sa standarda do elitne premije, tako da će svaki vlasnik četverogerogeged odabrati opciju ne samo dob, pasmine i ukus dodataka kućnog ljubimca, ali i u džepu.

U glavnom sastavu Boscha feeda, u prvom redu su meso najviših razreda, cijelo jaje, jetra. A onda su već žitarice (riža, mellet, mais, pšenica), blagotvorno povrće (mrkva, paradajz, grašak, krompir), minerali (nezamjenjivi za dobar rad gastrointestinalnog trakta), poput celuloze (izvor vlakana), aminokiseline (za gustu sjajnu vunu) i, naravno, vitamine.

Energetska vrijednost svakog proizvoda je individualna. Dakle, u odraslima za odrasle za odrasle MINI, Bosch mini mine za odrasle su 389 kcal na 100 g, dok su u proizvodu za odrasle pse sa visokom razinom aktivnosti Bosch Energy Extra 437.5 kcal po 100 g. Svaka opcija je čisto pojedinac, pa se na paketu može naći više informacija o sadržaju kalorija proizvoda.

Popularne linije

Asortiman Bosch robne hrane danas je pun raznolikosti, tako da lako možete odabrati kućnog ljubimca i srdačan doručak, hranljiv ručak i ukusnu večeru.

Bitan! Davanje suvih granula, važno je pratiti prisustvo dovoljne količine pitke vode u posudi kućnog ljubimca.

Bosch moj prijatelj premium

Ovo je kratka hrana za odrasle za odrasle niskog nivoa aktivnosti. Uravnoteženi sastav pružit će kućnom ljubimcu punom dijetom za cijeli dan. Ova se hrana proizvodi u srednjim granulama za lagano žvakanje. Sadrži sve hranjive sastojke potrebne za izvrsno zdravlje i vlakno korisno za pravilnu probavu, kao i razne vitamine i minerale.

Prednosti i nedostaci

Preporuke za hranjenje malih psa Bosch moj prijatelj premium

Bosch moj prijatelj mix

Uravnoteženi sastav idealan je za odrasle četverogenegene s niskim nivoom aktivnosti. Hrana ima dobar ukus, pa će kućni ljubimac jednostavno biti oduševljen njim. Sastav sadrži optimalnu količinu kalcijuma za poboljšanje stanja kostiju i zuba.

Bosch Light

Ovo je proizvod za odrasle pse sklone punoću, a kućni ljubimci sa već prisutnom prekomjernošću. Dizajniran je kao vrsta prehrane za psa. Ova hrana ima sadržaj niskog masti (samo 6%). Bosch lagana hrana pomoći će kućnim ljubimcima uvijek ostati u obliku i pružiti izvrsno zdravstveno stanje dugi niz godina.

Spoj

Bosch Light

Bitan! Uz višak mase psa, treba hraniti prema normama stupca "mršavljenja". Čim se težina psa vrati u normalu, možete nastaviti davati dijelove prema stupcu "Stabilizacija težine".

Bosch aktivan

Ova je opcija visoka-kalorie, koja je idealna za uslugu odraslih i sportske pse, kao i pse sa vrlo visokom aktivnošću. Sadrži lako probavljiv protein životinjskog porijekla, pravu količinu proteina, kao i masne aminokiseline koje su neophodne za zdravo sjaj vune.

Popularne linije

Bosch aktivan

Bosch Senior

Bosch Senior je posebno dizajniran za pse koji su dostigli odrasle dobre. Počevši od 7-8 godina, potrebno je unijeti Bosch Senior Hranu u dnevnu prehranu. Prikuplja optimalnu količinu vitamina, mikro- makroelemenata, korisnih minerala, kao i novo-zeland sunđerastog zelenog mekušaca. Ovaj sastav će dati nezamjenjivu podršku mišićno-koštanom sistemu, olakšati rad gastrointestinalnog trakta i pomoći će ispravnom radu svih unutrašnjih organa kućnog ljubimca.

Bilješka! Možete koristiti Bosch starija hranu i u natopljenom i suvom obliku.

Bosch feed za pse malih pasmina: opis

Bosch Senior

Bosch osjetljiva janjetina + riža

Dizajniran posebno za pse sklone alergijama. U glavnom sastavu, prirodno meso janjetine, krompira i riže, tako da se granule lako probavljaju i brzo apsorbiraju tijelo. Bosch Sensitiv neće služiti hranjivoj hranjivoj hrani od psa, ali zahvaljujući aminokiselinama, pomoći će umanjiti glavne simptome alergija, poput svrbeža, crvenilo, olakšati upalu očiju, ušiju, pomoći će se zaustaviti za prestanak i vratite zdrav sjaj vune.

Bosch feed za pse malih pasmina: opis

Bosch osjetljiv

Bosch reprodukcija

Ova opcija je Bosch - hrana za pse koja sadrži normalizirani broj lako probavljivih ugljikohidrata. Oni su potrebni i za štenad u maternici i za sestrinski pas. To doprinosi formiranju mliječnog šećera. Feed je bogat proteinima i uravnoteženim aminokiselinama koje će pomoći u razvoju i rastućim bebama pravilno, a poticati i dugotrajnu i obilnu laktaciju u sestrinskoj kučkoj. Minerali, koji su takođe dio kompozicije, doprinose pravilnom razvoju i formiranju kostiju štenaca.

Bitan! Buduća majka prebačena je u Bosch reprodukciju, počevši od pete sedmice trudnoće i i dalje se hraniti dok se laktacija ne zaustavi. Prosječna stopa potrošnje dnevno ovisi o težini psa i broju štenaca (na osnovu grama / dan).

Dakle, ovaj brend ima nešto za odabir svog psa. Prednosti feeda su očigledne, a minusi su beznačajne. U svakom slučaju, prije nego što se prebaci na suhe granule iz Boscha, trebali biste se obratiti veterinaru.

Članci o temi
LiveInternet