Sada je hrana za pse: svježe, prirodne holističke

Feed za pse za pse proizvodi se u Kanadi. Postoji nekoliko vrsta za pse različitih pasmina, sa različitim karakteristikama. Vlasnici pasa sve više obraćaju pažnju na sastav, vrlo je važno da je hrana prisutna bez hemijskih komponenti i zrna na životinjskom meniju. Hranjenje psa također je pogodno za životinje s alergijama, kompanija ima posebnu liniju klase holističke. O svim vrstama hrane u članku.

Sastav feed svježeg i sada prirodno

Sada svježi za pse proizvodi bezernarni proizvod koji odgovara psima različitih pasmina.

Protein je prisutan u obliku piletine ili ribljeg mesa. Na ambalaži se njihov sadržaj nije naveden kao postotak, ali sasvim je moguće crtati paralelno i saznati da postoji malo biljnih proteina, samo 27%.

Sastav feed svježeg i sada prirodno

Linija hranitelja svježe ožiljke

Krompir ili grašak koji su predstavljeni u krmi, poslužuju kao zamjena za žito usjeve koji su u bilo kojoj drugoj krmi. Pored njih, krompir brašno, tapioka, slatki krompir i leće mogu biti dodatno prisutni.

Bilješka! Ti se sastojci apsorbiraju mnogo bolje od pšenice ili kukuruza, koji se često dodaju u premium feeds.

Izvor vlakana za pse je lanene sjemenke koje su bogate korisnim mastima. Navedene su i vlakne od graška, mrkve, banane, bundeve, špinata - to je ta sorta koja pomaže u održavanju razine korisnih supstanci u tijelu psa.

Masti su predstavljeni uljanim uljanim uljanim uljama.

Mnogi vlasnici mogu zbuniti sljedeće aditive, na primjer:

 • kalcijum karbonat. Ovo je posebna boja, u sastavu se može nazvati aditiv E170;
 • Slaljena sol, samo sol. Ovo je natrijum i kalijum hlorid, respektivno;
 • Vitamini, minerali - dodatni dodaci za prehranu koji poboljšavaju probavu i opće zdravlje;
 • Aminokiseline sadržane su potrebne za tijelo za ispravno funkcioniranje. Chondroitin sulfat je koristan za spojeve.

Pored toga, sadrži razne biljke, bobice, oni su izvor korisnih supstanci. Ali treba imati na umu da je njihov postotni sadržaj mali, što znači da je udio njihove korisnosti nepoznat.

Proso i nedostaci hrane sada

Sastav hrane

Proso i nedostaci hrane sada

Hrana za pse, kao što neki uzgajivači u Rusiji nazivaju ga, ima prednosti:

 • Protein je predstavljen u obliku svježeg mesa;
 • U sastavu nema žitarica;
 • Visok sadržaj vitamina, minerala i drugih jednako korisnih tvari;
 • Tokoferol se koristi kao konzervans - prirodna komponenta;
 • Nov feed za pse (druga verzija naziva proizvoda) prilično je uobičajena u cijeloj zemlji, možete ga kupiti u bilo kojoj trgovini.

Nedostaci uključuju samo sljedeće: u odnosu na druge kompanije, prilično visoke troškove, što je opravdano kvalitetom robe.

Vrste feed sada

Obrazac SCI svježi za pse ima veliku liniju različitih vrsta: za štenad, odrasle, starije osobe. Veterinari savjetuju pse za hranjenje problematičnim probavom sa posebnim proizvodom. Kompanija proizvodi nekoliko mogućnosti zapečaćene ambalaže: male dijelove uzoraka od 230 g, kao i velike pakete od 2,5 do 12 kg.

Vrste feed sada

Vrste hrane

Za štenad

Sada su svježi štenad dizajnirani posebno za pse kojima je potrebna posebna ishrana zbog formiranja tijela. Zglobovi, kao i štenad kosti, doživljavaju veliko opterećenje, a velike pasmine treba dobro -klopnu prehranu.

Bilješka! Ova suva hrana pripada i holističkoj klasi koja uključuje maksimalnu prirodnost. Ovo je kreten dijeta, koja se stvara uzimajući u obzir sve karakteristike psa.

Glavni sastojak je peradarsko meso bez kostiju. Uzgajaju se na farmama Kanade, a losos je uhvaćen u jezera Britanske Kolumbije. Ovdje se ovdje mogu žive samo čisti fileti bez kostiju, kože ili druge offal-a. Dakle, ovo meso sadrži maksimalnu koncentraciju hranjivih sastojaka. Proteini, aminokiseline su vrlo potrebne za rastuće tijelo šteneta.

Bilans proteina, masti i ugljikohidrata provjerava se posebno, uzimajući u obzir sve potrebe štenaca velikih pasmina.

Sastav sadrži i povrće, voće, pa čak i bobice. Zasituju prehranu sa stvarnim vitaminima, elementima u tragovima koji se lako apsorbuju.

Sada je hrana za pse: svježe, prirodne holističke

Posebna opcija za štenad i pse malih pasmina

Za odrasle pse

Ova vrsta je pogodna za pse od 1 godine života. Ovo je potpuno uravnotežena prehrana. Sada je svježa hrana za pse malih pasmina holistička, koja sadrži meso za perad, losos i ne sadrži prekršaj.

Ima niz prednosti i pogodan je za čistokrvne pse:

 • Nedostatak presađanja, boja i mesnih proizvoda koji se uzgaja na hormonima u sastavu minimizira verovatnoću alergijske reakcije;
 • Omega vitamini pomažu u održavanju kože i dlake životinje u zdravoj državi;
 • Prebiotici, probiotici pomažu u normalizaciji probave;
 • Imuni sistem aktiviraju antioksidanti.

Bilješka! U svom cjenovnom segmentu, takva holistička hrana je prilično jeftina.

Za starije pse

Bezernovy Feed za pse Nou također ima posebnu seriju koja je pogodna za starije osobe i pse malog pasmina. Sadrži samo svježe sastojke 100%: Ćureće meso, patke, losos. Dodane su i posebne masne kiseline, poput omega-3 i omega-6. Nalaze se u takvim aditivima kokosa i kanola.

Bilješka! Proizvod je potpuno odsutan sa žitaricama koje tijelo slabo apsorbiraju. Samo svježe meso bez kostiju, bez prekrivača i drugih konzervansa. Posebno je u smanjenim granulima tako da stariji ili mali psi mogu žvakati hranu bez ikakvih problema.

Optimalna tjelesna težina podržava ravnotežu proteina, masti i svježeg disanja pruža posebne komponente. Stariji psi imaju zajedničke probleme, zbog čega postoje posebne komponente u krmi - glukozamin, hondroitin, koji podržavaju snagu mišića i kostiju.

L-Carranty normalizira proces paljenja masti i funkcioniranja srca životinje, a takođe ograničava nivo fosfora.

Za pse sa osjetljivom probavom

Mnogi vlasnici se često suočavaju sa alergijskim reakcijama u kućnim ljubimcima. Pristup prehrani takve životinje trebao bi biti posebno odgovoran. Takva hrana za kućne ljubimce trebala bi se podudarati s potrebama kućnog ljubimca što je više moguće. Prirodnost i jednostavna probavljivost - dva glavna principa.

Sada prirodno holistički za pse samo je pogodan za takvu životinju. Koristi samo svježi file za ribu bez kostiju, kože. Zbog toga je zasićen samo sa uravnoteženim proteinima, mastima. Pravilna ishrana garantuje udobnu komisu kućnog ljubimca. Ugljikohidrati su zastupljeni krompirom, graškom, a ne žitarice, kao u jeftinijim pogledom. Takve komponente samo postavljaju probavni trakt, isključujući nadimanje.

Bilješka! Ako životinja ima alergijsku reakciju na ribu ili piletinu, tada kompanija nudi posebnu verziju sa janjećim filetom, krompirom, jajima i graškom.

Među prednostima vladara razlikuju se veliki broj korisnih sastojaka, vitamina i aminokiselina. Pogodan je za odrasle kućne ljubimce od 12 mjeseci.

Sada je hrana za pse: svježe, prirodne holističke

Za pse sa osjetljivom probavom

Moderna tržišta hrane za životinje puna je raznih vrsta i kompanija, ali sada je svježi nesumnjivi lider u odnosu cijena / kvalitete. Brine o probavi, kostima i ljepoti pseće vune. Dobra isušivanje je ključ zdravlja i velikog raspoloženja ne samo u psu, već i njegovom vlasniku.

Članci o temi
LiveInternet